Soarta lumii se scrie la cel mai important Summit NATO al deceniului, iar România este unul dintre actorii principali. Federaţia Rusă va fi recunoscută ca principală ameninţare la adresa NATO şi a securităţii euro-atlantice, aşa cum reiese din declaraţia finală a Summitului B9 care a fost găzduit de România. Ce jol va juca țara noastră în povestea Europei? Ce se va întâmpla cu inamicul Rusia? Sunt întrebări la care vom afla răspunsurile în următoarele zile. Bianca Iacob și Laurențiu Rădulescu vor fi martori la scrierea acestor pagini de istorie și vor transmite, în direct pentru Observator, Antena 1, de la Madrid.

Bianca Iacob va intra în culisele Summit-ului. „Summit-ul de la Madrid este fără doar și poate cel mai important eveniment geopolitic al anului. Pe lângă deciziile care pot schimba soarta Europei pe partea de apărare și securitate a flancului estic este și o mobilizare fără precedent a forțelor de securitate. Operațiunea este denumită după zeița greacă a cii, Eirene, nu întâmplator. Deciziile pot aduce pacea în regiune. 2.000 de oficiali și 2.000 de jurnaliști din întreaga lume plus 1.000 de oameni implicați în organizare înseamnă Summit-ul de la Madrid.” – Bianca Iacob, reporter Observator

Laurențiu Rădulescu a pornit, cu o săptămână în urmă, către Kiev. Cum arată craterul războiului de lângă noi s-a văzut în seria de reportaje pe care le puteți urmări și pe observatornews.ro. – https://observatornews.ro/autori/laurentiu-radulescu-id47.html

 

Laurențiu Rădulescu i se alătură Biancăi Iacob, la Madrid. „Pentru cei care au supravieţuit ororilor, începe acum lupta cu viitorul incert. În ultimele 2-3 săptămâni, oamenii au încercat să se întoarcă la locuinţele lor, cele care mai erau în picioare. Iar cei care au făcut asta încearcă să-şi continue viaţa cât pot de bine. Trăiesc printre cimitire de tancuri și cu memoria gropilor comune în care au fost aruncate trupurile eroilor lor. Cum va arăta viitorul pentru acești oameni depinde și de hotărârile de la Summit-ul NATO.” – Laurențiu Rădulescu, reporter Observator.

De la 6 dimineața, până la miezul nopții, Bianca Iacob și Laurențiu Rădulescu  vor transmite în direct la Observator, Antena 1, corespondențe de la Summit-ul NATO.

OBSERVATOR. Despre oameni. Știrile așa cum trebuie să fie

 

https://observatornews.ro/
https://www.facebook.com/ObservatorAntena1
https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en
https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.