Răzvan Lucescu, cunoscut și apreciat antrenor de fotbal la nivel internațional, este invitatul ediției de duminică, 16 ianuarie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D. Răzvan Lucescu duce mai departe, cu onoare, în domeniul “sportului rege”, numele celebrului sau tată, Mircea Lucescu. Timp de 16 ani, a fost portar, și de 17 ani este antrenor de fotbal. La 40 de ani a ajuns selecționerul echipei Naționale de fotbal și este unul dintre puținii antrenori din lume care are în palmares o “triplă istorică”: Cupa, Campionatul și Liga Campionilor Asiei, cu echipa FC Al-Hilal.

În plan personal, Răzvan Lucescu e căsătorit de 31 de ani, are doi copii și este bunic. Interviul maraton de la “40 de întrebări cu Denise Rifai” îl va trece pe celebrul sportiv printr-o serie de contexte ale istoriei sale personale și profesionale, aducând astfel în fața publicului mărturiile inedite ale unuia dintre cei mai valoroși sportivi și antrenori ai României.

“Îl va depăși antrenorul Răzvan Lucescu pe <Il Duce>?”, “V-a împiedicat înălțimea să ajungeți portar la Naționala mare?”, “A încercat vreodată cineva să vă cumpere?”, “De ce urâți Steaua?”, “Cine este cel mai iubit bărbat din familia Lucescu?”, “Ați ajuns selecționerul României mult prea devreme?”, “De ce este fotbalul românesc în cădere liberă?”, acestea sunt doar câteva întrebări la care celebrul antrenor Răzvan Lucescu va trebui să răspundă duminică, 16 ianuarie, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:15, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.