Raluca Turcan vine duminică, 20 martie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D!

Raluca Turcan, deputat PNL, activează de 22 de ani în politică românească, aceasta se află la cel de-al cincilea mandat de deputat în Parlamentul României. Debutul în politică l-a făcut în calitate de consilier al fostului Președinte PNL Theodor Stolojan, ulterior a fost exclusă din partid, astfel că a fondat, împreună cu alți politicieni cu viziuni de dreapta Patridul Liberal Democrat, care mai apoi a fost absorbit de Partidul Democrat, rezultând Partidul Democrat Liberal.

Pe rând, a ocupat poziții de președinte, vicepreședinte interimar și chiar prim-vicepreședinte al noului PNL. A fost viceprim-ministru, în guvernele Ludovic Orban, iar apoi ministru al muncii în Guverul Cîțu. Deține o diplomă în Economie și un curs post universitar în domeniul securității și apărării naționale. În plan personal, Raluca Turcan este căsătorită și are un fiu.

“Vă simțiți în siguranță în România?”, Când se va prăbuși sistemul de pensii?”, “De ce PNL nu poate fi condus cu succes de o femeie?”, “Cine ar fi fost Raluca Turcan fără Theodor Stolojan?”, “S-a încercat racolarea dumneavostră în timpul studiilor la Moscova?”, “Cine v-a tras pe linie moartă?”, “Ați regretat vreodată că ați renunțat la pian?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Ralucăi Turcan în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.