Metigla, compania cu o experiență de peste două decenii în industria sistemelor de închideri metalice pentru hale industriale şi acoperişuri rezidenţiale din România, este și în acest an un susținător dedicat al evenimentului de ciclism Maratonul Vinului (MARVIN). Acesta reunește an de an cicliști pasionați și companii preocupate de susținerea unui stil de viaţă sănătos dar şi a unei cauze nobile. În acest an MARVIN va avea loc pe 20 aprilie, în localitatea Urlați din județul Prahova, printre dealurile, prodgoriile și cramele din zonă.

Încă de la primele ediții, Metigla a susținut acest eveniment sportiv și în fiecare an a adus la concurs şi ca voluntari, o echipă plină de entuziasm și implicareÎn acest an, Maratonul Vinului va beneficia de prezența a 38 de concurenți Metigla înscriși la curse. Ei vor avea ocazia să concureze pe diverse trasee clasice, cum sunt cele de 31 km sau 18 km, sau pe cele dedicate familiilor sau copiilor. În plus, Metigla va organiza un cort de activități în zona scenei, care va include jocuri precum Giant Jenga și Foosball, pentru a anima atmosfera și a oferi ocazia participanților să se distreze și să socializeze în timpul evenimentului.

Un aspect distinctiv al Maratonului Vinului este orientarea sa caritabilă, prin care o parte din încasările obținute în urma evenimentului sunt donate către Fundația Bucuria Ajutorului din Urlați, organizaţie ce sprijină, prin programe de asistență socială, persoanele singure, copiii şi familiile aflate în situaţii de dificultate.

“An de an apreciem toți participanții și partenerii care fac posibilă organizarea acestui eveniment și sperăm că pentru toți cei implicați MARVIN va fi o experiență memorabilă și în acest an. Ne bucurăm să fim parte dintr-un eveniment atât de important și să susținem inițiativele care aduc beneficii comunității. Vă așteptăm cu entuziasm la MARVIN pentru o zi plină de sport, distracție și solidaritate!” declară Cristian Mătășel, Director General Metigla.

Prin implicarea activă în astfel de evenimente, Metigla transmite un mesaj puternic despre importanța adoptării unui stil de viață sănătos și responsabil. Astfel, prin inițiative precum susținerea MARVIN și a altor evenimente similare, Metigla îşi consolidează poziţia de partener de încredere în promovarea valorilor unei vieți echilibrate și sustenabile, inspirând și mobilizând comunitatea în direcția unui viitor mai bun pentru toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.