Kiev-ul a devenit cel mai fierbinte punct al planetei. În ajunul Summit-ului UE-Ucraina, primul de după izbucnirea războiului, Charles Michael, preşedintele Consiliului European, dar şi Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene au ajuns în capitala Ucrainei și au avut deja primele discuții cu Preşedintele Volodimir Zelenski. Summitul de pe 3 februarie vine la câteva luni după ce Kievul a obținut statutul de candidat oficial la Uniunea Europeană. Echipa Observator, Sonia Simionov şi Gabriel Crişan, este singura echipă de jurnalişti din România acreditată la acest eveniment și va transmite în direct cele mai importante evenimente și informații de culise de la fața locului, în exclusivitate.

„În mod clar, este extrem de important pentru noi să fim aici. Invazia Ucrainei nu e doar despre Ucraina, este despre întreaga lume și asta o dovedește și prezența liderilor mondiali, zilele acestea, la Kiev. Iar faptul că suntem singura televiziune din România acreditată la acest eveniment, deci avem posibilitatea să fim primii care transmit deciziile cruciale de aici, pentru mine înseamnă o responsabilitate pe care o tratez cu respect, la fel cum îmi tratez meseria de jurnalist.” – Sonia Simionov, trimis special Observator în Ucraina.

Summitul Ucraina – UE, în sunetul rachetelor ruseşti

În timp ce la Kiev încep discuțiile pentru soarta Ucrainei, atacurile Rusiei continuă. Echipa Observator a descoperit, înaintând pe linia frontului, către Kiev, cum s-a transformat viața ucrainienilor în ultimul an, un an de război. Imaginile, în exclusivitate aici, în „Observator de război” – https://www.facebook.com/ObservatorAntena1/videos/3250031545309651

Sonia Simionov, reporter special Observator și Gabriel Crișan, cameraman, sunt jurnaliști cu experiență în teatrele de operații. În ultimii 10 ani, au fost corespondenți de război din zone fierbinți precum Afganistan și Angola. Pe parcursul deplasării în Ucraina, vor transmite, în direct, zi de zi, în jurnalele Observator, Antena 1, dar și în online, pe observatornews.ro și Facebook Observator https://www.facebook.com/ObservatorAntena1.

OBSERVATOR. Despre Oameni. Știrile așa cum trebuie să fie.

https://observatornews.ro/
https://www.facebook.com/ObservatorAntena1
https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en
https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.