Ce-a de-a șaptea ediție a conferinței MMB, cel mai mare eveniment al industriei muzicale din România, va avea loc în format fizic la București, între 6 și 8 septembrie 2022. Printre primii invitați confirmați se numără Marius Moga, Dan Byron, Olga Juverdeanu, iar mulți alții urmează să fie anunțați.

 

Peste zeci de speakeri români și internaționali din industria muzicală vor participa și anul acesta la MMB, locul unde aceștia vor dezbate cele mai de interes subiecte muzicale și se vor întâlni cu artiști independenți, dar și cu profesioniști din domeniu. Anul trecut, printre cei mai apreciați speakeri s-au numărat Steve Vai, celebrul chitarist american și multiplu laureat Grammy, dar și Jordan Rudess, multi-instrumentist al trupei americane de progressive metal Dream Theater.

 

Cu ce speakeri te vei întâlni la MMB 2022?

 

  • Olga Juverdeanu (RO) este General Manager la Global Records, cel mai mare label independent din CEE. În cadrul conferinței, Olga va vorbi despre ascensiunea companiei din 2015 și până astăzi.
  • Login Kochishki (MK) este manager Dubioza Kolektiv, celebra trupă din Bosnia și Herțegovina, dar și fondatorul celui mai mare festival macedonean, Taksirat. La MMB, Login va povesti publicului despre cum a ajuns trupa să fie în topurile internaționale.
  • Marius Moga (RO) este producător, artist și compozitor român cunoscut atât în Europa, cât și în SUA și primul muzician din țară nominalizat la Grammy, pentru contribuția sa la unul dintre albumele trupei Maroon 5.
  • Dan Byron (RO) are peste 20 de ani de activitate în muzica alternativă din România. Este liderul și vocalistul trupei byron, alături de care a compus soundtrack-ul unui serial original HBO România. În cadrul conferinței, Dan va susține workshopul de songwriting, devenit deja tradiție pentru MMB.
  • Ronny Krieger (DE) este din 2019 General Manager în Europa pentru Patreon, platforma online prin care artiștii și creatorii de conținut pot primi bani de la fani și care azi valorează peste 4 miliarde de dolari.
  • Ekaterina Bazhanova (ES) are experiență de peste 15 ani în industria muzicală, este speaker la cele mai mari conferințe internaționale, iar în prezent ține cursuri de „Know-how” la International Music Business School din Barcelona.

Anca Lupeș, fondatoarea conferinței MMB declară că „avem planuri mari pentru ediția de anul acesta. Poate și pentru că e a șaptea și în urma ei s-a instalat tradiția, însă în față e dorința de a fi cât mai buni, de a ajuta cât mai mult industria muzicală și de a ne bucura împreună că putem întâlni profesioniști din toată lumea. Pentru că MMB e locul unde oricine poate să dea mâna cu speakerii, să bea împreună cafeaua în pauza de prânz ori să le pună cele mai incomode întrebări.”

Biletele pentru conferință s-au pus în vânzare pe ove.ro și pe iabilet.ro.

Despre MMB

Mastering the Music Business este primul și cel mai mare eveniment din industria muzicală organizat în România. Dedicat tuturor pasionaților de muzică, MMB e locul unde atât artiștii independenți din țară, cât și profesioniștii din domeniu au ocazia să se întâlnească cu experți de top din industrie, să învețe de la ei și să interacționeze în mod direct. Cum să lansezi propriul festival, cum să scrii și să compui cântece sau cum să creezi o vedetă de la zero sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul conferinței.

 

Dar MMB nu e doar o conferință, este locul unde poți semna cu viitoarea ta casă de discuri, unde ai ocazia să cânți împreună cu artistul preferat sau să bei o cafea alături de vedetele pe care le-ai admirat mereu. MMB e locul unde se întâlnesc și schimbă idei sute de participanți, printre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu: artiști, compozitori, manageri, agenți de booking, oameni de PR cultural și muzical, promoteri, publicitari, specialiști în online și digital, oameni de radio, jurnaliști, sunetiști, profesori de canto, reprezentați ai label-urilor majore și independente și nu numai.

 

Eveniment organizat de RAW Music și susținut de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), proiect co-finanțat prin programul Europa Creativă. Parteneri: IMPALA, INDIERO, Mediatrust. Parteneri media: Zile și nopți

 

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul www.masteringthemusicbusiness.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.