Activitatea companiei ISOGREEN a fost recompensata cu Premiul de Excelență în Economia Circularăla in cadrul GREEN GALA AWARDS 2023, desfășurată joi, 26 octombrie, la One Towers din București.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) și Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF). Peste 60 de companii, instituții bancare și autorități publice locale au participat la gală.

Această recunoaștere prestigioasă vine în urma unui proces riguros de evaluare efectuat de un juriu independent, compus din experți de marcă din domeniul academic, privat și administrației centrale. Printre membrii juriului s-au numărat personalități precum Luminița Bălălău, din cadrul Guvernului României, Șerban Țigănaș, Decan la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, și alții.

Premiul reprezintă nu doar consolidarea poziției în piață, dar și reafirmarea angajamentului companiei față de inovație, sustenabilitate și responsabilitate socială. ISOGREEN se mândrește cu dezvoltarea soluțiilor de termoizolație de cea mai bună calitate, obținută prin reciclarea deșeurilor de hârtie. Procesul îmbunătățește eficiența energetică a clădirilor, dar și contribuie la economia circulară, minimizând deșeurile și impactul asupra mediului înconjurător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.