oana Bortan s-a transferat la KuPS în luna iunie a acestui an, dar nu și-a mai dorit prelungirea înțelegerii cu formația din prima ligă finlandeză. Jucătoarea care va împlini 32 de ani pe 23 ianuarie 2021 a semnat un contract valabil doi ani cu multipla campioană a României.

“Mi-am îndeplinit visul de a juca la o echipă în străinătate. A fost o experiența plăcută din care am învățat multe și sunt recunoscătoare. Acum m-am întors acasă, la echipa mea (“U” Olimpia) și îmi doresc să-mi ajut colegele să câștigăm noi trofee”, a spus Ioana Bortan, potrivit paginii oficiale de Facebook a Universității Olimpia Cluj.

Antrenorul Iulian Szekely s-a declarat bucuros de revenirea Ioanei la Olimpia Cluj și consideră că lotul pe care îl are la dispoziție este unul de excepție.

“Avem nevoie de jucătoare cu experiență și s-a văzut acest lucru inclusiv anul acesta în partidele internaționale. Mă bucură revenirea Ioanei alături de noi. Mijlocas central defensiv, cu o foarte mare disponibilitate la efort și multă personalitate, va fi cu siguranță plusul nostru în jocurile din play-off. Jucătoarele tinere au acum modele de la care sa învețe și în jurul cărora pot să se dezvolte din punct de vedere fotbalistic. Lotul actual este unul de excepție, cu venirea Ioanei suntem mai puternici și sunt convins că anul 2021 va fi unul cu rezonanță și pe plan European”, a spus Iulian Szekely.

sursa:frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.