Finala sezonului 2020 – 2021 a UEFA Champions League, cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, se vede în direct la Digi Sport 1 și Digi 4K. Marea finală de la Porto va avea loc sâmbătă, 29 mai, de la ora 22:00. Meciul va fi analizat, înainte, în pauză și la final, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Euro Fotbal, de la ora 20:45, de către jurnalistul Digi Sport Andrei Niculescu și invitații săi din platou, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint. Meciul va fi comentat de Ionuț Angheluță și George Dobre.

Manchester City și Chelsea vor juca pentru trofeu în a treia finală UEFA Champions League care aduce față în față două cluburi din Anglia. Prima a avut loc în 2008, la Moscova, unde Manchester United s-a impus în fața lui Chelsea, iar cea de-a doua a fost în sezonul 2018 – 2019, la Madrid, între Liverpool și Tottenham, încheiată cu victoria formației antrenate de Jurgen Klopp.

Pentru Manchester City aceasta este prima finală de Champions League din istoria clubului, în timp ce londonezii de la Chelsea au fost câștigătorii confruntării finale din 2012 cu Bayern Munchen. De asemenea, conform site-ului digisport.ro, anul acesta va fi a 94-a confruntare directă între Manchester City și Chelsea. În cele 93 de partide disputate până în prezent au fost înregistrate 43 de victorii pentru londonezi, 19 egaluri și 31 de succese ale lui Manchester City.

Pe stadionul „Dragao” din Porto vor fi prezenți câte 6.000 de suporteri ai fiecărei echipe. Finala Ligii Campionilor a fost programată inițial la Istanbul, dar UEFA a decis să o mute la Porto pentru a permite suporterilor englezi să participe la meci. Acest lucru ar fi fost foarte dificil în Turcia, din cauza restricțiilor generate de pandemia COVID-19.

 

  • Sâmbătă, 29 mai, de la ora 22:00, Manchester City – Chelsea, Finala Champions League, pe Digi Sport 1 și Digi4K

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.