AntenaPLAY transmite în exclusivitate, în perioada 13-18 decembrie 2022, campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne. Cele mai importante probe în care sunt implicați tinerii-fenomen David Popovici și Robert Glință se văd exclusiv pe platforma AntenaPLAY.

România va avea trei participanți la competiția cu premii totale de 2.160.000 de dolari: David Popovici, Robert Glință și Andrei Anghel. David va lupta în probele de 100 m, 200 m şi 400 m liber și toate cursele lui vor putea fi urmărite LIVE doar pe AntenaPLAY.

Evenimentul va avea loc în celebrul bazin de la Melbourne Sports and Aquatic Centre, iar românii se pot întoarce mai bogați de la Antipozi. O medalie de aur este recompensată și cu 10.000 de dolari. Fiecare record doborât va fi și el remunerat cu 25.000 de dolari, astfel că miza este una importantă pentru Popovici, Glință sau Anghel.

Zilnic, în perioada 13-18 decembrie, urmăritorii vor găsi cele mai importante știri și toate imaginile de la Mondialul de la Melbourne pe www.observatornews.ro, a1.ro și as.ro. Pe cele trei site-uri vor putea fi urmărite și interviurile acordate de românii prezenți la Antipozi.

David Popovici a ajuns deja la Melbourne, unde se pregătește alături de antrenorul Adrian Rădulescu. Sportivul de la Dinamo promite spectacol în bazin, în direct doar pe AntenaPLAY. ”Vreau şi să văd Australia, vreau să concurez în Australia şi să reintru într-o forma de competiţie. Ar fi greu de gestionat un Campionat Mondial la finalul anului, dacă ar fi fost o competiţie de obiectiv mare, pentru că, deşi este un concurs important pentru mulţi, eu încă trebuie să câştig experienţă. Eu acum învăţ, mai am foarte multe de învăţat de la adversarii mei mai buni decât mine în bazin de 25 metri, aşa că pentru mine acest Mondial este ca o călătorie în care învăţ”, a spus supercampionul nostru, la plecarea spre Australia.

David Popovici, înotătorul anului 2022

David Popovici va continua să scrie istorie și la Melbourne, acolo unde a ajuns din postura celui mai bun înotător al lumii, în 2022. El va concura în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 13-18 decembrie, după ce a câștigat de-a lungul anului 11 medalii de aur, la competițiile europene și mondiale.

David poate atinge perfecțiunea în 2022 la probele de 100 m și 200 m liber, acolo unde în 2022 a câștigat toate medaliile puse în joc la competițiile mondiale și europene de juniori și seniori. La rândul lui, Robert Glință are tot dreptul să spere la medaliile de la Melbourne. În trecut, el și-a trecut în palmares la 100 m spate o medalie de argint și trei medalii de bronz.

Seriile, semifinalele și finalele celor mai tari probe de la Campionatele Mondialele de înot în bazin scurt vor avea loc în perioada 13-18 decembrie și vor fi transmise în exclusivitate pe AntenaPLAY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.