Elena Lasconi, fost om de televiziune și actual primar al municipiului Câmpulung, va fi invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminica aceasta, la ora 22:30, pe Kanal D.

 

Personalitate marcantă în lumea televiziunii mai mult de două decenii, Elena Lasconi a luat decizia de a părăsi cariera sa în media pentru a se implica în viața politică. Marea schimbare a avut loc odată cu intrarea în rândurile USR. Recent, aceasta a stârnit controverse si reacții în spațiul public, după ce a declarat că a votat DA la referendumul pentru redefinirea familiei.

 

Elena Lasconi va oferi  și detalii despre viața sa din spatele reflectoarelor. Pe parcursul interviului, telespectatorii își vor putea forma o perspectivă  asupra provocărilor pe care omul din fața lor, Elena Lasconi, le-a întâmpinat în parcursul său atipic de la lumea televiziunii la cea a politicului, dar și în viața privată.

 

„V-ați sacrificat fiica pe altarul politicii?”, „Cât de greu o duceți în politică?”, „Pentru ce ati mai merge astăzi în genunchi?”, „Sunteți în război cu USR?”, „Ce v-a fost cel mai greu să iertați?”, „Sunteți pregatită sa candidați la prezidențiale?”, „Cine o dirijează pe Elena Lasconi?”, „Ati reusit?”, acestea sunt doar cateva dintre  întrebările la care Elena Lasconi este invitată sa răspundă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.