Într-o seară dedicată explorării minții umane și a conexiunilor dintre cunoaștere și spiritualitate, editia de duminica a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” va aduce în fața telespectatorilor o personalitate de excepție, Dumitru Constantin Dulcan. Întâlnirea televizata cu profesor doctor Dulcan va avea loc duminică, imediat după reality-ul „Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Dumitru Constantin Dulcan este nu doar un neurolog remarcabil, ci și un cercetător profund în domeniul psihologiei și al conexiunii dintre minte, corp și spirit. Membru al Societății Române de Neurologie și Psihiatrie, precum și al Organizației Internaționale de Cercetare a Creierului, Dumitru Constantin Dulcan a redefinit înțelegerea oamenilor asupra funcționării creierului și a impactului gândirii pozitive asupra sănătății mintale și fizice.

Cu peste 300 de studii de specialitate publicate și o carieră care începe încă din perioada regimului comunist, Dumitru Constantin Dulcan este cunoscut pentru lucrarea sa semnificativă, „Inteligenta materiei”, care a cucerit atenția și respectul atât al colegilor din domeniu, cât și al publicului larg. In 1993 a infiintat prima clinica de neurologie din sistemul medical militar.

Pe lângă abordarea sa științifică riguroasă, profesor doctor Dulcan a fost pionier în cercetarea și experimentarea unor metode alternative de tratament, iar în conferințele sale captivante explorează subiecte precum importanța gândirii pozitive, semnificația viselor premonitorii și conexiunea noastră cu lumea dincolo.

În afara cercetării sale academice, Dumitru Constantin Dulcan este și un om de familie dedicat, fiind căsătorit și având un fiu.

 

În cadrul emisiunii de duminică, telespectatorii vor avea ocazia să descopere cum cunoașterea l-a apropiat pe Dumitru Constantin Dulcan de divinitate și cum a reușit să cucerească mințile și inimile românilor prin prezentările sale inspiraționale.

Cat de repede ne pot imbolnavi gandurile negre?”, “Cum trebuie sa ne dorim ca sa si primim?”, “Putem întineri…la batranete?”, “Este moartea clinica un dar sau o pedeapsa?”, “Cand v-ati convins ca exista Dumnezeu?”, “Exista rai pentru atei?”, “Cand ati devenit intelept?” sunt doar cateva dintre intrebarile adresate acestuia.

Nu ratați întâlnirea cu una dintre cele mai influente personalitati, Dumitru Constantin Dulcan, duminică, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, imediat după reality-ul „Insula de 1 milion”, la Kanal D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.