Duminică, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” revine cu detalii noi asupra unui subiect care a șocat o lume întreagă, cazul Berevoești.

Cel mai șocant dosar de sclavie modernă s-a închis. Opt ani de chin, patruzeci de victime, dintre care douăzeci și unu de copii ținuți în lanțuri, bătuți, înfometați, abuzați sexual și puși să muncească până la epuizare; cazul Berevoești care a îngrozit nu doar România, ci o întreagă Europa.

Șase clanuri de etnie roma s-au pus stăpâni pe zeci de vieți omenești iar mulți dintre aceștia, care ani la rând și-au făcut lagăre în propriile curți, se bucură acum de o viață liberă.

Sclavii lor însă au răni care nu se vor vindecă vreodată. Printre zecile de oameni chinuiți de clanurile de romi s-au aflat și frații Marunțelu. Vânduți de mama, cei doi copii au îndurat iadul în casa stăpânilor – arși pe piele cu vătraiul încins, munciți până la epuizare, bătuți, înfometați și legați cu funia de tavan, zi de zi până în ziua eliberării.

Echipa “Asta-i România!” ni-i prezintă duminica aceasta, după cinci ani de la descinderile care socau o țară întreagă. Cum li s-a schimbat viața aflați chiar de la ei, într-un reportaj emoționant în exclusivitate.

Tot duminică, la “Asta-i România!” ajungem la  <școala cu trei elevi> pentru a o cunoaște pe Alina Pasca, tânăra învățătoare care străbate 70 de kilometri zilnic, că să ajungă la micuța școală din vârf de munte, acolo unde o așteaptă cei trei copilași, dornici să învețe carte.

Nu ratați, duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.