Unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica din Romania, Diana Iovanovici Sosoaca,  vine la “40 de intrebari cu Denise Rifai”,duminica, de la ora 22:30, la Kanal D.

Diana Sosoaca este de profesie avocat, iar in anul 2020 a devenit Senator, in Parlamentul Romaniei, pe listele AUR, iar la nici doua luni a fost exclusa din Grupul Parlamentar, fiind in prezent Senator Independent.

Personaj extrem de controversat al scenei politice romanesti, Diana Sosoaca s-a remarcat prin actiuni considerate a fi cu totul deplasate, scandaloase, multe dintre acestea derulandu-se chiar in Parlament.

In plan personal, Diana Sosoaca este la a treia casatorie si are doi copii.

“Ce v-a lipsit sa ajungeti o mare balerina?”, “Ati ajuns avocat datorita unei promisiuni facute, pe patul de moarte?”, “Ce rol jucati in groapa cu hiene din Parlamentul Romaniei?”, “Ar mai exista Diana Sosoaca fara Facebook?”, “Cautati sprijin rusesc?”, “V-ati vaccinat pe furis?”, “V-a fost vreodata rusine de ce ati facut?”, “Ati fi dispusa sa va sacrificati copiii de dragul politicii?”, acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care Diana Sosoaca este invitata sa raspunda in cadrul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, ce va fi difuzata de la ora 22:30, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.