Avem fonduri și necesități, dar și contracte suspecte. Investiții esențiale și multă indolență. Duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!, Paul Angelescu prezintă ancheta Dezvoltare cu delăsare.

 

În septembrie 2021, Guvernul a aprobat, prin ordonanță de ugrență, un uriaș program de investiții finanțat de la bugetul de stat cu peste 60 de miliarde de lei. A fost denumit Anghel Saligny, în cinstea celebrului inginer român care a proiectat podurile de la Cernavodă, cele mai mari din Europa la vremea respectivă. După nume ne așteptăm la calitate și inovație, iar guvernul promitea, încă de pe atunci, că totul va fi transparent și fiecare leu va fi cheltuit cu cap.

 

„Vorbim de peste 12.000 de proiecte de apă, canal și gaze sau asfalt, răspândite în toate colțurile României. Așadar, un program foarte util care ar duce în sfârșit comunitățile în secolului 21. Politicienii au botezat programul Anghel Saligny și pentru a se distanța de proasta reputație pe care o căpătase PNDL, un program similar, criticat  în trecut pentru lucrările de proastă calitate făcute, de multe ori, de firme de partid. S-au deschis deja șantiere în toată țara, s-au făcut și plăți. Cum se lucrează și ale cui sunt firmele, vedeți la România, te iubesc!”, a spus Paul Angelescu.

 

Toate detaliile despre anchetă pot fi urmărite dumincă, de la 18:00, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.