Marți, 29 iunie, Cornel Dinu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fost jucător și antrenor de fotbal, acesta a ocupat, de-a lungul timpului, și o serie de funcții administrative importante în cadrul clubului alături e care a petrecut o viață întreagă, Dinamo București.

Fost Președinte al Clubului Dinamo București, a debutat la echipa în orașul natal, Metalul Târgoviște, la seniori a jucat doar pentru Dinamo București, fiind mulți ani căpitanul naționalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri.

Cornel Dinu va oferi detalii despre carieră să strălucitoare, despre eșecuri, dezamăgiri, dar și amănunte despre viața personală.

“De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?”, “De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo?”, “Ați fost dependent de alcool?”, “Cum v-ați decis să infiati un copil?”, “Ați încercat vreodată să vă luați viața?”, “Sunteți invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?”, “Va considerați un tip superior?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.