• No shame. No fear. – mesajul special din spatele colecției answear.LAB
  • Sasha Sidorenko, imaginea colecției, este multiplă campioană la box originară din Ucraina
  • ANSWEAR a donat deja 50.000 Euro către Crucea Roșie Ucraina

 

Acum câteva săptămâni, în timpul creării noii colecții answear.LAB, echipa ANSWEAR era sigură că „No Shame” va fi o colecție despre puterea femeilor și lupta lor în a schimba rolul femeii în societate. Dintr-odată, oamenii din lumea întreagă au fost șocați de evenimentele tragice din Ucraina la care nu se așteptau să fie martori. Echipa ANSWEAR și-a dat seama că nu numai femeile trebuie să fie puternice în această perioadă, ci întreaga populație.

Sasha Sidorenko, imaginea colecției answear.LAB „No shame. No fear.”, a căpătat un nou rol cu ​​o semnificație mult mai mare decât a fost planificată la început. Colecția ”No shame. No fear.” este despre puterea oamenilor greu încercați, care trebuie să facă față amenințărilor de viață și de moarte.

Astfel, ANSWEAR a luat decizia de a dona tot profitul din vânzarea colecției limitate ”No shame. No fear.” către Crucea Roșie din Ucraina, #helpforUkraine.

Fiecare secundă de întârziere contează acum mai mult ca oricând, de aceea ANSWEAR a donat deja 50.000 Euro către Organizație. Pe parcursul următoarelor zile, ANSWEAR va dona în continuare fiecare sumă provenită din vânzarea colecției ”No shame. No fear.”.

Campania se va desfășura concomitent în 10 țări și va transmite același mesaj important, de a dona către Crucea Roșie din Ucraina. Pe Sasha Sidorenko, imaginea colecției, publicul a mai văzut-o în reclama TV Answear din toamna lui 2021. Este originară din Ucraina, iar din 2014 s-a stabilit definitiv în Polonia. Este multiplă campioană de Box și câștigătoare a Cupei Mondiale la kickboxing. Pe lângă faptul că a înființat un club pentru a pregăti următorii campioni în lumea kickboxing-ului, Sasha se preocupă foarte mult și de familia ei, considerând că familia este de neînlocuit.

În povestea noii colecții în ediție limitată answear.LAB ”No shame. No fear.”, imaginea ei a căpătat un nou sens: Sasha devine un simbol al luptei, al curajului și rezistenței și, cel mai important, al SPERANȚEI.

Colecția este disponibilă pe answear.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.