Cei 10.000 de angajaţi Edenred din întreaga lumea și-au dedicat o parte din programul de lucru comunităților locale ca parte a Idealday, evenimentul mondial de solidaritate al Grupului. În România, câteva dintre acţiuni au vizat protejarea mediului şi promovarea unui stil de viaţă sănătos.

 

Mai aproape de comunitățile locale decât oricând, cu 85 de inițiative în 2021

 

Această zi unică este suma întregului spectru al politicii „Ideale” de responsabilitate socială corporativă (CSR) a grupului Edenred, cu inițiative precum servirea meselor persoanelor defavorizate, curățarea zonelor naturale și contactarea persoanelor cu dificultăți.

 

În cadrul celui de-al cincilea eveniment Idealday, au avut loc 85 de inițiative de sprijin în comunitățile din întreaga lume, din Tokyo, Rio de Janeiro, Paris, Londra, Bruxelles și București.

 

În România, echipele Edenred s-au mobilizat și au participat la mai multe acțiuni desfășurate simultan cu ocazia Idealday. 2021 este anul în care Edenred România își dedică energia protejării mediului, promovării unui stil de viaţă sănătos şi susţinerii proiectelor de educaţie nutriţională.

O parte dintre angajați au ajutat la îngrijirea copacilor plantați, anul trecut, în Parcul Natural Văcăreşti, din București. Alți angajați au fost alături de copiii ce frecventează cursurile de programare oferite în comunitate de asociaţia Code Kids, care au primit un prânz sănătos și au participat la un seminar despre nutriţie, adaptat vârstei lor.

Cu ocazia Idealday, a fost plantat, în județul Dolj, câte un stejar în numele fiecărui coleg, iar întreaga echipă a adoptat un urs din rezervația de la Zărnești, patronată de Asociaţia Milioane de Prieteni. Donația, făcută în numele întregii echipe, îi va oferi hrana şi asistenţa medicală necesare timp de o lună.

Unul dintre cele mai ambiţioase proiecte de anul acesta în cadrul Idealday a fost sprijinirea copiiilor din comuna Doiceşti, judeţul Dâmboviţa, care au primit jucării și cărți noi donate de angajații Edenred. Parte din echipe și-au petrecut ziua de vineri alături de copii, pentru care au fost organizate jocuri antrenante, menținând regulile de siguranță.

Printre inițiativele desfășurate în alte părți ale lumii, echipele Edenred Singapore au făcut curățenie pe plaje, în timp ce angajați ai Grupului din Franța au creat spații verzi în căminele de bătrâni din suburbiile vestice ale Parisului. Echipe din Edenred Belgia au susținut traininguri de digitalizare micilor comercianți, astfel încât să își poată dezvolta afacerile, în timp ce 1.000 de angajați din Brazilia au organizat acțiuni offline și online, pentru a ajuta tinerii să intre pe piața muncii, să discute cu persoanele în vârstă și să sprijine organizațiile locale non-profit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.