Andreea Raicu este invitata ediției de duminică, 30 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Andreea Raicu a intrat în lumina reflectoarelor prin activitatea de model și s-a  făcut rapid remarcată; a câștigat premiul „Best Elegance” al concursului de frumusețe „Elite Model Look”, organizat la Seul, Coreea de Sud. Porțile televiziunii s-au deschis în fața charismei Andreei Raicu, iar numele său se leagă de două emisiuni importante în memoria colectivă, “BigBrother” și “Megastar”, pe care vedeta* le-a moderat.

Andreea Raicu este un adevărat fashion icon și a obținut mai multe titluri de Cea mai elegantă vedetă feminină din România.

În prezent, are propria afacere cu colecții vestimentare, care se bucură de apreciere. În copilărie, își dorea să devină psiholog, iar în prezent ține cursuri de mindfulness. În emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” publicul o va redescoperi pe Andreea Raicu, femeia puternică pentru care seriozitatea, echilibrul și empatia reprezintă cheia succesului.

 “De ce a căzut în depresie o femeie care avea totul?”, “Cât timp ați fost <sclava> photoshop-ului?”, “Cât ați cheltuit ca să fiți acceptată?”, “Cum v-a afectat faptul că tata v-a umilit?”, “Cât de des v-ați folosit de lacrimi?”, “Vă mai pierdeți ușor capul în amor?”, “Cât de mult v-a plăcut Vama Veche?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Andreea Raicu va trebui să răspundă în ediția de duminică, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.