Duminică, de la ora 22:00, Alina Gorghiu vine la “40 de întrebări pentru Denise Rifai”, pentru a face o serie de dezvăluiri despre viața sa personală, dar și despre activitatea în lumea politică.

Alina Gorghiu se află de 20 de ani pe scena politică și la al patrulea mandat consecutiv de parlamentar, iar de 8 luni ocupă fotoliul de Președinte Interimar al Senatului României, a doua cea mai importantă funcție în Stat, după cea de Președinte.

A devenit membru PNL la 24 de ani și la doar 36 de ani a fost numită Președinte interimar al PNL, fiind prima femeie și cel mai tânăr lider care a condus acest partid. De profesie este avocat, mediator autorizat și artitru al Curții Internaționale de Arbitraj Comercial Internațional. De asemenea, este Doctor în Drept penal și are un număr impresionant de specializări postuniversitare.

Alina Gorghiu este căsătorită și are 2 copii.

“Poate o femeie să aibă cu adevărat putere în politică?”, “Ce calități are Alina Gorghiu?”, “Cât de bogată sunteți?”, “De câte ori ați fost șantajată?”, “Sunteți pregătită să îi luați locul Președintelui Iohannis?”, “Când ar fi fost tăcerea dvs. de aur?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alinei Gorghiu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.