Au vrut să ne doboare, dar nu au reușit. Suntem aici, mai uniți, mai puternici și avem românii de partea noastră! Pentru că suntem singurul partid care poate lupta cu acești politicieni toxici care vor să readucă sărăcia și traiul greu din vremea guvernării PDL, să taie veniturile românilor și să dezbine țara. Trebuie să îi oprim la vot!

Pe 10 noiembrie, România votează cu inima!

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a fost vedeta unui miting electoral care a „înroşit”, joi seară, Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

La finalul declarațiilor politice, a început spectacolul artistic: pe scenă a urcat Ansamblul Crişana, din care face parte şi liberalul Borza, chemat să cânte pentru sutele de social-democraţi adunaţi.

Prima melodie a fost „Cântă cucu-n Bucovina”, moment în care Viorica Dăncilă, alături de liderii locali PSD, a rămas pe scenă și a aplaudat în ritmul cântecului.

În timp ce premierul demis înainta încet prin mulțime și făcea fotografii cu fanii locali, consilierul județean PNL Cornel Borza, echipat în port popular, își făcea numărul artistic pe scenă.

Pe versurile „O Românie Mare nu poate exista/Fără Ardeal, fără Bucovina, fără Basarabia”, liberalul Borza s-a apropiat de Viorica Dăncilă, s-a pe vine şi a prins-o după umăr pe şefa PSD, ca şi cum i-ar dedica ei melodia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.