În doi ani şi jumătate, Guvernul Dăncilă a dezbinat o ţară întreagă, a distrus rolul instituţiilor fundamentale, a mutilat legi importante, a compromis şansa de a moderniza ţara şi a atentat constant la bazele democraţiei româneşti şi ale statului de drept!

S-au perindat prin Guvern peste 80 de miniştri, dintre care unii au fost de cea mai slabă calitate, numiţi nu pentru a creşte performanţele actului guvernamental, ci pentru a tranzacţiona voturi şi interese în interiorul principalului partid de guvernare.PSD a recurs la tertipuri care au arătat o profundă disperare. Iniţial, au făcut presiuni asupra semnatarilor moţiunii ca să îi convingă să nu o mai susţină. Au vrut să convoace plenul pentru citirea moţiunii la 7 seara. Au programat votul de moţiune pentru sâmbătă, încălcând Regulamentul activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Nici o moţiune de cenzură nu s-a dezbătut şi votat într-o zi nelucrătoare.PSD şi-a pierdut majoritatea în Parlament. Sunt ultimele zbateri ale acestei guvernări catastrofale, care se agaţă cu disperare de putere.Curtea Constituţională confirmă o dată în plus faptul că premierul Dăncilă a încălcat Constituţia prin refuzul de a cere Parlamentului votul de încredere.

Totul va fi readus în parametrii normali prin moţiunea de cenzură a PNL care va demite Guvernul Dăncilă şi va pune punct acestei pseudo-guvernări. Soluţia după demiterea Guvernului PSD înseamnă adoptarea unui program de guvernare responsabil, orientat către dezvoltarea şi modernizarea ţării şi pentru prosperitatea reală a fiecărui român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.