Vacanta de iarna a elevilor este programata in perioada 21 decembrie 2019 – 11 ianuarie 2019, conform structurii anului scolar anuntate de Ministerul Educatiei.
 In situatii deosebite, bine fundamentate, in functie de conditiile climatice si de specificul zonei si al scolii, inspectoratele scolare judetene pot aproba, la cererea conducerii unitatilor de invatamant, modificari ale structurii anului scolar. Acestea se pot aproba numai in masura in care se asigura parcurgerea integrala a programelor scolare.  Recuperarea cursurilor suspendate ca urmare a unor situatii obiective de urgenta (intemperii, epidemii, calamitati) NU se poate realiza in perioada vacantelor scolare. 

Dupa ce vor reveni din vacanta de iarna, elevii isi vor incepe cursurile din semestrul II, care este cuprins in perioada 13 ianuarie – 13 iunie 2020. Va mai exista o vacanta de primavara, care incepe in 4 aprilie si va dura pana in 21 aprilie 2020. Tot in perioada vacantei de primavara se organizeaza, in general,  etapele nationale ale olimpiadelor scolare, potrivit unui calendar specific. Din 22 aprilie pana in 12 iunie urmeaza iar cursuri, iar din 13 iunie elevii intra in vacanta de vara. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.