Real Madrid si Liverpool se intalnesc pe 26 mai in Ucraina la Kiev in finala UEFA Champions League 2018! Real Madrid a trecut in semifinale de Bayern Munchen dupa 4-3 la general, in timp ce Liverpool a trait periculos in dubla cu AS Roma, reusind calificarea dupa 7-6 la general!

Sarbul Mirolad Mažić va fi arbitrul finalei de pe NSC Olimpiyskiy, urmand sa ii aiba asistenti pe Milovan Ristic si Dalibor Djurdjevic, iar aditionali vor fi Nenad Djokivc si Danilo Grujic. Ambele finaliste au beneficiat de erori de arbitraj in semifinalele cu Bayern Munchen, respctiv AS Roma.

Dua Lipa va urca pe scena din Kiev, de la NSC Olimpiyskiy Stadium, pe 26 mai, înainte de mult așteptatul meci între Liverpool și Real Madrid. Va fi unul dintre cele mai importante momente din cariera artistei de până acum.

Cântăreața a mai spus că show-ul va fi o surpriză totală, însă are de gând să îi ridice pe toți iubitorii dansului de pe scaune. Aceasta a recunoscut că nu a mai fost până acum la un meci de fotbal până acum, însă tatăl și fratele ei mai mic susțin echipa Arsenal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.