Ministerul Educației anunță ca va realiza, în parteneriat cu Televiziunea Română, cursuri televizate pentru perioada în care școlile sunt închise, din cauza noului coronavirus. Programele, numite Teleșcoală, vor fi realizate “cu prioritate” pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a, “pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susținerii examenelor naționale”, anunță instituția.

Filmările pentru programele educaționale televizate vor începe de miercuri, a anunțat ministrul Monica Anisie, în cadrul ședinței de guvern din această seară.

Într-o adresă trimisă de Ministerul Educației către inspectoratele școlare județene, instituția anunță că, pentru perioada suspendării cursurilor, “Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Televiziunea Română va realiza cursuri pentru toate nivelurile de învățământ, cu prioritate pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a/XIII-a, pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susținerii examenelor naționale. Detalii privind grila de programe pentru TELEȘCOALĂ vor fi comunicate în cel mai scurt timp”.

Descarcă de aici adresa trimisă de Ministerul Educației către toate inspectoratele școlare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.