O zi bună pentru USR și pentru opoziție

Este foarte important că astăzi opoziția a arătat că se poate uni și a votat democratic pentru revocarea lui Dragnea și Iordache. Revocarea trebuie să apară în stenogramele Camerei Deputaților și în Monitorul Oficial pentru a deveni realitate politică.

Este la fel de important că astăzi PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților. Pentru prima dată în legislatura 2016-2020 o ședință de vot final a Camerei Deputaților a fost anulată din lipsă de cvorum.

Și mai important este că sondajele confirmă că sfârșitul dictaturii lui Liviu Dragnea și a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intenție de vot. Vă mulțumim pentru încredere! La următoarele alegeri, trebuie să ieșim la vot, să fim mulți, să alegem oameni cinstiți și competenți pentru România.

sursa:https:https://www.facebook.com/USRNational

 

Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Camera Deputaților arată că este posibil ca majoritatea PSD-ALDE să fie destructurată. Astăzi au fost incapabili să asigure cvorum la ședință. În momentul de față, majoritatea deputaților prezenți în Camera Deputaților astăzi a decis că președintele Liviu Dragnea și vicepreședintele Florin Iordache sunt revocați din funcție.USR, PNL, PMP și restul deputaților din opoziție au reușit să readucă democrația în Camera Deputaților.

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Miercuri, 5 Decembrie 2018

Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Camera Deputaților arată că este posibil ca majoritatea PSD-ALDE să fie destructurată. Astăzi au fost incapabili să asigure cvorum la ședință.

În momentul de față, majoritatea deputaților prezenți în Camera Deputaților astăzi a decis că președintele Liviu Dragnea și vicepreședintele Florin Iordache sunt revocați din funcție.

USR, PNL, PMP și restul deputaților din opoziție au reușit să readucă democrația în Camera Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.