Guvernul liberal se minte că nu avem peste trei mii de morţi de coronavirus, cele mai multe suflete pierdute dintre toate ţările balcanice şi de est ale Europei. Guvernul liberal se minte că nu ne-am înnoit cu peste un milion de şomeri la acest început de criză economică.

Guvernul liberal se minte că nu s-au închis sute de mii de firme româneşti.Guvernul liberal se minte că şcolile sunt pregătite să-i primească în siguranţă pe elevi şi pe profesori. Guvernul liberal se minte că alegătorii se vor prezenta la urne cu încredere în priceperea lui de a organiza alegerile locale.

Guvernul liberal se minte că economia înfloreşte şi că anotimpul care urmează nu este al frigului şi al sărăciei. Guvernul liberal se minte că administrează bine crize sanitare şi economice şi că organizează chirurgical finanţele şi prosperitatea României.Singurul lucru pe care îl face Guvernul liberal cu maximă pricepere este acela că se minte cu mult entuziasm, de râsul poporului pe care pretinde că îl conduce. Dar Guvernul liberal nu trebuie să plece acasă pentru că se minte.

El trebuie să plece acasă pentru că încearcă să ne mintă şi o face pe timpul şi pe banii noştri. Adevărul pe care îl vedem cu toţii este că acest grup de tot hazul nu este în stare să conducă nimic.Guvernul liberal este scos la plimbare la miezul nopţii pentru a lua lumină de la grupuri de infractori.

Guvernul liberal este dus în câmp în miezul zilei să admire artificii invizibile pocnind în strălucirea soarelui la un moment festiv fără niciun sens.Guvernul liberal nu reuşeşte să pună în funcţiune nicio instituţie de ordine în haosul estival care s-a instalat în localităţile României.Guvernul liberal este ultimul auzit dacă are de spus ceva în societatea românească. Nimeni n-a văzut niciodată, de la conducerea unui butic din colţul străzii şi până la comanda unei armate sau a unei ţări, un grup mai puţin respectat decât indivizii ajunşi din întâmplare la cârma acestei ţări.

Acesta este motivul pentru care Partidul Social Democrat a introdus în Parlament moţiunea de îndepărtare a Guvernului liberal. Parlamentarii tuturor partidelor, inclusiv liberali, susţin că avem un guvern de amatori.

Dar fug din calea votului la moţiune stimulaţi sau înspăimântaţi pe căi din ce în ce mai ciudate. Poporul însuşi poate să înlăture pe amatorii de la guvernare. Și o va face atât la alegerile de luna aceasta ,cât şi la cele de peste trei luni. Prin moţiunea de cenzură de acum, Partidul Social Democrat a făcut ceea ce era dator să facă pentru protejarea bunăstării şi a sănătăţii românilor din faţa pârjolului liberal.

sursa foto: hotnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.