Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat, luni, că nu este pentru prima oară când imagini din cadrul festivalul sunt folosite fără acordul organizatorilor.

„Din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru. Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artişti foarte cunoscuţi din lume urcă pe scene la concerte. Aşadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toţi europenii să îşi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota”, a afirmat Edy Chereji.

Interpretul de manele Nicolae Guţă a lansat piesa „Victorie PSD”. Guţă se autointitulează „Magnificul” şi dedică melodia „celui mai tare partid posibil”, PSD. În unele secvenţe apare şi un steag care pare a avea culorile drapelului Federaţiei Ruse, roşu, albastru, alb.

De asemenea, în clip sunt şi imagini de la ediţiile trecute ale Festivalul Neversea.

Festivalul Neversea are loc între 4 şi 7 iulie pe o plajă din Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.