Guvernul PNL îi va ajuta să meargă la școală, să beneficieze de servicii medicale și sociale de calitate. România va crește dacă va avea grijă și de acești copii!

Împreună cu ministrul muncii, Violeta Alexandru și Mădălina Turza, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii am avut o primă întâlnire de lucru pentru elaborarea unui proiect amplu de sprijin dedicat acestor copii.

Vom avea consultări cu instituțiile din acest domeniu, cu organizații din societatea civilă care pot contribui la trasarea celor trei linii de acțiune ale unui viitor program național: servicii sociale, medicale și educaționale pentru copiii din medii defavorizate.

Un copil sănătos, îmbrăcat și alimentat corespunzător va avea cu siguranță rezultate mai bune la școală și va avea mai multe șanse să reușească în viață. Acest lucru poate fi asigurat printr-un parteneriat al statului cu organizații ale societății civile la nivel local, cu companii private, care cunosc cel mai bine problemele la firul ierbii și pot face să funcționeze centre comunitare moderne.

În scurt timp, alături de partenerii noștri, vom definitiva și vom prezenta proiectul. Am credința că România poate progresa prin fiecare dintre noi. Niciun copil nu poate fi lăsat în urmă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.