A început numărătoarea inversă până când Dragnea o sa fie scăpat de puşcărie prin ordonanţă de urgenţă.

Disperarea preşedintelui PSD de a vedea odată adoptate ordonanţele salvatoare s-a văzut zilele trecute, când i-a transmis ministrului Justiţiei: ,,Eu cred că domnul ministru Toader trebuie să înţeleagă că nu mai poate continua aşa. Trebuie să înceteze cu această atitudine.

A tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă, care de fapt nu s-au dat’’.Liviu Dragnea are în 15 aprilie probabil ultimul termen la Înalta Curte şi are nevoie de această ordonanţă ca de aer, pentru a fi sigur că nu merge la închisoare.

Situaţia a devenit cât se poate de clară, singura miză a guvernării PSD-ALDE este scăparea de pedepsele pe care ar trebui să le suporte ca urmare a devalizării bugetului statului şi a săvârşirii unor fapte de corupţie.Atacurile asupra justiţiei, a democraţiei şi asupra statului de drept trebuie oprite imediat.

Locul României este în Europa, chiar dacă PSD şi ALDE, partidele care au capturat statul momentan, vor să ne îndepărteze cât de mult de tot ceea ce înseamnă corectitudine şi dezvoltare.

Este foarte important să ne dăm seama de impactul acestor regresii în domeniul justiţiei, astfel de derapaje riscând să ne scoată din Europa, doar din cauza unor politicieni corupţi, a mai spus domnul deputat.Uniunea Europeană a avertizat România că vor fi consecinţe imediate dacă premierul, la comanda lui Liviu Dragnea, adoptă OUG-urile pe justiţie, cea mai gravă fiind blocarea fondurilor europene.

Practic, nu vom mai primi acei bani prin care s-a dezvoltat România în ultimii zece ani.Singura preocupare a social-democraţilor este să scape de propriile dosare penale, nu le pasă de România. Important este ca societatea civilă să protesteze şi să ceară Guvernului să se oprească din acest drum prăpăstios pentru ţară. Iar pe 26 mai să mergem la vot şi să trimitem PSD acolo unde îi este locul: la groapa de gunoi a istoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.