Observ că liderii PSD eludează adevărul declarând că reprezentanţii Comisiei Europene au declanşat procedura de deficit excesiv din cauza PNL.

Nimic mai fals. PNL a preluat guvernarea la sfârşitul anului trecut când deja PSD lăsase, în urma sa, România pe un deficit ce depăşise 4%.Imediat la preluarea guvernării, PNL a luat măsuri de reducere a cheltuielilor, astfel încât să stopeze creşterea deficitului bugetar.Mai mult, Guvernul PNL a purtat discuţii, în ultimele trei luni, cu oficialii europeni şi a prezentat Comisiei Europene un plan de reducere a deficitului, un plan credibil, plan ce a fost acceptat, din fericire, în totalitate.

Această decizie arată că experţii UE au încredere că actuala guvernare este una onestă şi decisă să scoată România din zona vulnerabilităţilor economice create de PSD.

Românii mai trebuie să ştie un lucru. Statul român nu va avea de suferit în urma declanşării procedurii de deficit excesiv, atât timp cât Guvernul va lua toate măsurile să coboare deficitul sub 3% într-o perioadă de timp rezonabilă.

Planul Guvernului PNL de reducere, treptată, a deficitului nu va afecta veniturile românilor aflate în plată. În disperare, PSD aruncă pe piaţă informaţii mincinoase despre PNL, afirmând că nu există un plan de reducere a deficitului acceptat de CE, cu speranţa că va recupera din voturile românilor.
Angelica Fădor (Grupul parlamentar al PNL)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.