Restaurantele vor fi redeschise treptat, în intervalul 16 mai – 15 iunie, conform planului propus autorităților de către proprietarii localurilor, mai întâi cu o distanță de 1,5 – 2 metri între mese, cu maximum 8 locuri la masă și cel mult 200 de clienți primiți în același timp, sunt noile reguli gândite în HORECA, au transmis reprezentanții industriei pentru Profit.ro.

REDESCHIDEREA TERASELOR ȘI A RESTAURANTELOR

16 MAI 2020 CAEN: 5610, 5621, 5629, 5630

FAZA 1 Data: 16 mai 2020

Spații: a) TERASE INDEPENDENTE ȘI TERASE INTEGRATE UNITĂȚILOR PUBLICE DE ALIMENTAȚIE b) UNITĂȚI TAKE AWAY CU SERVIRE LA INTERIOR Condiții:

a) Terase independente și integrate unităților de alimentație

• Distanță socială ( distanță între mese 2 metri, mese de maximum 8 pax, )

• Unitatea va putea găzdui/acomoda un număr de maximum 200 de persoane în același timp. • măsuri sanitare obligatorii angajați ( mască, mănuși, măsurarea temperaturii angajaților la intrarea în tură );

• dotarea locațiilor cu dozatoare de gel sanitarizant,

• igienizarea și dezinfectarea programată a spațiilor de lucru ,

• instrucțiuni pentru protecția împotriva COVID19 în fiecare meniu.

b) Unități Take Away cu servire în interior

CITESTE STIREA COMPLETA AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.