Polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz după ce au urmărit mai multe reportaje prezentate de presă și pe rețelele de socializare.

În 24 martie, pacientul a fost transportat, cu ambulanţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin-Secţia Boli Infecţioase, întrucât avea deficiențe respiratorii majore.

În urma consultului de specialitate s-a decis să nu fie internat, fiind îndrumat să se deplaseze la domiciliu şi i s-a recomandat tratament medicamentos.

Două zile mai târziu, pacientul a chemat ambulanța din nou pentru că starea de sănătate i s-a agravat.

A fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin-Secţia Boli Infecţioase, de unde a fost retrimis la Secţia UPU. A fost testat pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

În 29 martie, anchetatorii de la Poliția Drobeta-Turnu Severin-Biroul de Investigații Criminale au dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”zădărnicire a combaterii bolilor”, prevăzută de art. 352 alineatul 1 din Codul penal, scrie DIGI24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.