Haosul din ultimele luni de guvernare îşi spune cuvântul în tabăra PNL. O guvernare proastă – ştiu şi ei asta – este ceea ce ne aşteptam cu toţii să primim, însă frapantă este atitudinea lor total nedemnă care doar adânceşte sentimentul de nesiguranţă al cetăţenilor.

Spuneam zilele trecute că Iohannis pasează vina când nu îi convine ceva, îşi aruncă propriii „locotenenţi” peste bord, totul cu scopul de a-şi păstra imaginea imaculată. După multiplele bâlbe din ultimele luni, Iohannis, prim-ministrul de facto, a descoperit un nou stil de a da declaraţii, însă pe fond este la fel de ipocrit precum ne-a obişnuit în ultimii şase ani.

Cu toate că vor să pară responsabili, aşa cum ar trebui să fie în această perioadă, Iohannis şi gaşca lui nu uită că finalul acestui an aduce alegeri. Obosit fiind de numeroasele gafe făcute de subordonaţi, preşedintele dă cu ei de toţi pereţii uitându-se doar la sondajele din ultima vreme care arată foarte rău pentru PNL, astfel încât nu mai poate suporta nicio pierdere de capital.

Această strategie duce la declaraţii pline de ipocrizie din partea sa. Declaraţii în care nu spune nimic, nimic despre fugarul Costache, despre greşelile domnului Tătaru, domnului Marcel hai-Valea sau ineficienţa lui Cîţu. Se caută doar vinovaţi externi pe care se poate arunca vina, sperând că astfel va spăla imaginea PNL-ului de loviturile constante, dar binemeritate.Ieri, a vorbit de totalitarism, însă în mod constant ştirbeşte orice altă autoritate în statul român şi conduce „guvernul meu”, dovedind încă o dată ce viziune are el faţă de valorile statului de drept si separaţia puterilor in stat.

Să găseşti ţapi ispăşitori este uşor, mai uşor decât să abordezi propria incompetenţă şi să o îmbraci în altceva, precum zecile de poze cu lemn de care spuneau că de fapt e importat.Nu mai păcăliţi pe nimeni domnilor! V-aţi dorit guvernarea având doar 20% în urma votului din 2016, aşadar, hai, la treabă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.