Deputatul PNL Nicolae Giugea susţine că alegerile anticipate reprezintă prioritatea politică a liberalilor şi a Preşedintelui, în condiţiile în care PSD continuă să blocheze la nivelul Parlamentului eliminarea pensiilor speciale, alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi desfiinţarea secţiei de miliţie pentru anchetarea magistraţilor:”Cine se amăgeşte că PSD s-a oprit din a face rău românilor se înşală amarnic!

Acest partid este la fel de toxic ca în ultimii ani, deoarece continuă să deţină cel mai mare număr de parlamentari, blocând toate proiectele importante aşteptate de români. De parcă nu ar fi suficient că ei au reînviat pensiile speciale, generând nemulţumire în întreaga societate, astăzi continuă să ţină cu dinţii de ele şi să blocheze eliminarea acestor privilegii. PSD a împărţit pensionarii în pensionari de lux şi pensionari săraci! Miliarde de lei continuă să se scurgă din buget către pensionarii speciali creaţi de guvernele socialiste, bani care sunt luaţi din buzunarele celor peste 5 milioane de pensionari care au muncit o viaţă întreagă!

De asemenea, PSD se opune cu toată forţa alegerii primarilor în două tururi de scrutin, pentru că ştiu că românii nu-i mai vor şi speră că aşa vor continua să conducă administraţia publică locală prin pseudo-alegeri, câştigate mai degrabă la masa verde decât la urne! Nu în cele din urmă, PSD se opune cu vehemenţă eliminării ingerinţelor politice în justiţie şi refuză cu obstinaţie să supună dezbaterii şi adoptării proiectul PNL pentru desfiinţarea secţiei staliniste de anchetare a magistraţilor.

În aceste condiţii, cred că oricine înţelege necesitatea stringentă a declanşării alegerilor anticipate şi curăţarea Parlamentului de PSD şi de metehnele sale comuniste! Dacă duetul Manda-Olguţa Vasilescu ne-a promis că şi-a însuşit principiul ”fără proşti în funcţii publice”, dându-ne o doză de speranţă, ar fi de dorit ca ceilalţi membri ai PSD să lase ipocrizia şi minciuna din braţe şi să arate românilor că mai au o minimă doză de responsabilitate. Dezastrul economic lăsat în urmă de PSD şi nedreptăţile sociale create de guvernările socialiste nu vor putea fi îndreptate cu un Parlament dominat în continuare de PSD!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.