Deputatul PNL de Dolj, Nicolae Giugea, apreciază că moţiunea de cenzură promovată de ”noua” conducere a PSD, nouă conducere care este formată din aceeaşi oameni care au condus PSD şi România cel puţin în ultimii zece ani, demonstrează încă o dată că PSD rămâne la fel de toxic pentru interesele ţării:

”Olguţa, Stănescu, Grindeanu, Tudose şi toţi ceilalţi pe care-i ştim de atâţia ani sunt imaginile imaculate ale politicii româneşti, cu care PSD vrea să convingă electoratul că s-a primenit şi că acum e un alt partid, un partid nou. Aşa a zis şi Năstase, după ce a plecat Iliescu, şi Geoană, după ce a scăpat de Năstase, şi Ponta când a venit ca tânără speranţă a socialiştilor. Aceşti PSD-işti cu state vechi, cu care Dragnea a pus în genunchi ţara şi ne-a îndepărtat de Uniunea Europeană, s-au dat de ceasul morţii ca să demită Guvernul Orban şi au tras inutil sforile prin Parlament ca să adune suficiente voturi la moţiunea de cenzură.

Nu le-a ieşit, pentru că au rămas cu totul nefrecventabili.Adevăratul motiv pentru care PSD s-a zbătut din răsputeri ca să demită Guvernul este cel al accesului la banul public şi al menţinerii în funcţii publice a miilor de posesori de carte roşie de partid. Să nu-şi imagineze cineva că lor le stă mintea, chiar şi pentru un minut, la ceea ce este mai important pentru români sau pentru ţară, chiar şi în plină criză economică şi sanitară.

Nici pe departe! Sunt nervoşi că oamenii nu-i mai vor nici în administraţia locală şi nici în Parlament, iar toată viaţa lor au trăit atârnaţi de resursele publice. Aşadar, a fost o moţiune de cenzură făcută pentru interesele personale ale celor din PSD.Dacă pe PSD-işti i-ar fi interesat problemele ţării, atunci s-ar fi gândit că peste numai două săptămâni începe anul şcolar şi că adoptarea moţiunii va genera un adevărat haos în organizarea începutului cursurilor.

PSD-iştii ar fi trebuit să ştie că luna septembrie este esenţială în reluarea activităţilor economice sau în organizarea temeinică a alegerilor locale. Din păcate, ceea ce este important pentru români şi pentru ţară este cu totul neimportant pentru PSD.PSD nu a reuşit să demită Guvernul Orban, deşi este partidul care şi-a demis şi propriile guverne, demonstrând că ştie să dărâme, dar nu ştie să construiască nimic. Îmi doresc cu putere ca la alegerile din această toamnă românii să dea PSD-ului o lecţie dură acestui partid, atât la nivelul primăriilor, cât şi la nivelul Parlamentului şi să ne scape de metehnele PSD cel puţin pentru următorii 4 ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.