Sunt bucuros că cele trei partide au ajuns să aibă o listă comună de candidați la primăriile de sector. Sunt oameni serioși, pe care îi cunosc și în care am încredere.

În politică, lucrul cel mai important este să asculți ce vor oamenii pe care vrei să-i reprezinți și există în București foarte mulți oameni care spun că orașul se îndreaptă într-o direcție greșită și care ne spun “uniți-vă, salvați-ne de PSD!”

Nu a fost o decizie ușoară pentru organizațiile celor trei partide să susțină un independent și să susțină candidații altor partide, renunțând la candidaturile propriilor membri. Pentru asta, vreau să felicit organizațiile celor trei partide, pentru că au înțeles miza mai mare pentru București și au luat această decizie.

Vreau să rog susținătorii partidelor să ia exemplu de la organizații, să treacă peste asperitățile iminente luptei politice și să creadă în proiectul mare cu care venim în fața alegătorilor.

Proiectul mare este construirea Noului București. Noul București este orașul în care te miști mai bine, în care respiri mai bine, în care câștigi mai bine. Noul București este orașul în care vom face mari lucrări de infrastructură pentru transport, în care vom crea spații verzi și se va respira mai bine, în care vom absorbi fonduri europene consistente, în care vom crea infrastructură nouă pentru educație și sănătate, în care vom crea o economie dinamică pentru locuri de muncă mai bine plătite.

Noul București va fi un oraș prietenos cu bucureștenii, prietenos cu mamele și cu copiii, prietenos cu persoanele în vârstă, prietenos cu persoanele cu dizabilități, cu bicicliștii, cu pietonii, cu conducătorii auto.

Noul București înseamnă o administrație cinstită, modernă și profesionistă.

Noul București înseamnă o administrație pentru care bucureșteanul este partener, în care oamenii de afaceri sunt parteneri, în care salariații sunt parteneri, în care elevii si studenții sunt parteneri.

Noul București este acel oraș pe care oamenii îl merită și îi invit pe toți bucureștenii să participe la acest proiect de construcție împreună cu noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.