Nicușor Dan, candidatul pentru Primăria Municipiului București susținut de Partidul Național Liberal și Alianța USR-PLUS: ”Așa cum bănuiam, candidatului Firea îi este frică să iasă într-o dezbatere publică alături de mine, în condițiile în care suntem singurii candidați cu șanse de a câștiga alegerile, care se desfășoară într-un singur tur.Înțeleg că azi, în ședința CGMB, a respins această dezbatere.

Mai înțeleg că prim-vicepreședintele PSD preferă să mimeze, însă, o dezbatere cu mai mulți candidați, preferații săi, la care să cheme angajați cu carnet de partid ai STB și Termoenergetica, să perturbe discuțiile, după modelul Bădulescu și Florea.Nu am o problemă cu locul ales, poate fi oriunde, inclusiv la sediul PSD.

Vin oriunde, și la STB și la Termoenergetica. Singura condiție este să fie o dezbatere 1 la 1, care să permită publicului să vadă față în față singurii candidați cu șanse și soluțiile pe care aceștia le propun bucureștenilor.Cred că este o chestiune de bun simț, în condițiile în care alegerile locale nu se organizează în două tururi, iar toate sondajele arată o polarizare puternică a voturilor, între primii doi candidați. Practic, ne aflăm într-o situație de tur 2.Sigur, nu mă aștept de la Gabriela Firea să participe.

Strategia ei este să mintă în medii controlate, în care nu o poate contrazice nimeni și să arunce milioane de euro din banii bucureștenilor pentru propagandă politică.Voi insista până la final ca această dezbatere, una sau mai multe, să aibă loc. E timpul ca Gabriela Firea să răspundă pentru minciunile repetate cu privire la realizările inexistente din București.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.