Ei – Firea și Pandele – au voie să intre în școală în plină pandemie, ceilalți părinți, nu. Ei au voie să-și ducă copiii în clasă, ceilați părinți, nu. Cel mai grav însă este că, prin încălcarea discreționară a normelor sanitare impuse de către autorități, familia Firea-Pandele a pus în pericol sănătatea tuturor copiilor din acea clasă. Auto-privilegierea prin abuz de putere este un mod obișnuit de acțiune al actualului primar.Până nu demult, nu putea ajunge la Primărie decât cu o coloană cu girofar de la Poliția locală, care să-i deschidă drumul din Voluntari în București.

La Primărie, la fel ca Elena Ceaușescu, le ordonă directorilor să-i țină trena la prezentarea „mărețelor realizări” ale mandatului său, să o aprobe și să o aplaude. Acum, când vrea să aibă parte de momente plăcute în prima zi de școală, intră în clasele școlii, în timp ce părinții își lasă copiii, cu inima strânsă, în fața porții.

Voi, toți cei care aveți copii sau nepoți de școală, pe care a trebuit să-i lăsați azi la poarta școlii fiindcă n-ați avut voie înăuntru, mai priviți o dată această poză. Vă aștept la vot pe 27 septembrie, să-i spuneți Gabrielei Firea că privilegiul ei de a-și bate joc de bucureșteni trebuie să ia sfârșit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.