Minciuna face casă bună cu guvernarea Dăncilă: după ce a afirmat în urma cruntei pierderi a europarlamentarelor din 26 mai că nu se va mai atinge de Justiţie, iată că a mers mai departe, oarbă şi surdă la orice obiecţie, doar pentru a cunoaşte dezamăgirea supremă: Curtea Constituţională a respins aceste aberante modificări făcute cu forţa de PSD-ALDE.Decizia a fost unanimă. Nici unul dintre cei nouă judecători nu a considerat că ar fi vreo urmă de bună intenţie în modificările silnice ale acestor partide de corupţi. Pierdute în propria infatuare, nu au fost în stare nici măcar să îşi armonizeze prevederile pentru infractori şi corupţi cu deciziile anterioare ale Curţii!

Altfel spus, când eşti incompetent, eşti până la capăt!În faţa condamnărilor deja petrecute şi a celor care se anunţă la orizont, acest partid de corupţi tremură din toate încheieturile. În marea lor coaliţie, PSD şi ALDE au pus tunurile pe Justiţie fiindcă îi interesa să îşi desfăşoare afacerile la adăpost de ea.

Restul ţării nu a mai contat. Autostrăzi, şcoli, spitale, investiţii în agricultură, în economie? Basme pentru cumpărat electoratul.Și nu este ca şi cum nu ar fi existat voci împotriva acestor abuzuri: PNL, societatea civilă, preşedinţia, alte partide din Opoziţie, asociaţiile magistraţilor, rapoartele Comisiei de la Veneţia şi GRECO – toate spun un singur lucru: încetaţi cu abuzurile!Lăsaţi legile justiţiei în pace şi plecaţi!

V-aţi umplut buzunarele şi v-aţi ferit de lege. Acţiunile voastre au dus la distrugerea încrederii în România, la căpuşarea sistematică a sistemului de stat. Totul, împotriva bunului-simţ şi cu o ţară lăsată de izbelişte. Acţiunile voastre costă vieţi omeneşti. Abrogaţi această toxicitate şi plecaţi!

MOTIVAREA INTEGRALĂ AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.