Deputatul Bogdan Cojocaru, liderul TSD, susţine că ministrul Monica Anisie este responsabilul nr. 1 de harababura cu începerea anului şcolar şi consideră că şefa de la Educaţie ar trebui să-şi depună mandatul.”E greu de imaginat aşa ceva. Se reiau cursurile, dar nimeni nu ştie exact ce se va întâmpla.

Părinţii sunt derutaţi, copiii la fel, iar profesorii sunt speriaţi că se vor îmbolnăvi. Noul an şcolar se deschide într-o debandadă totală”, a precizat deputatul PSD, Bogdan Cojocaru.El afirmă că guvernul şi ministrul Anisie aveau tot timpul necesar pentru a pune la punct detaliile deschiderii noului an şcolar. Potrivit lui Bogdan Cojocaru, cu ”diletanţi şi oameni preocupaţi doar de imaginea lor e complicat să asiguri un început de an şcolar în condiţii de siguranţă”.

”Toată vara ne-au spus că situaţia e sub control şi că va fi în regulă. Adică vor fi laptopuri, că se vor achiziţiona măşti, vor fi sisteme informatice destule. Minciună pe linie. Nu ştiau încă din luna mai sau din iunie că şcoala se va relua în septembrie? Ne-au tot asigurat că nu sunt probleme cu banii, că finanţarea pentru a trece cu bine pandemia în domeniul sanitar e asigurată inclusiv cu bani europeni sau de la Banca Mondială. Concluzia e una singură.

Lipsă de organizare şi incompetenţă crasă”, a precizat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.El consideră că ministrul Monica Anisie ar trebui fie să plece singură din funcţie, fie premierul să o demită de urgenţă.”În loc să ne lase în pace, doamna Anisie ne râde în nas seară de seară, cu intervenţiile sale năucitoare la diverse emisiuni televizate. Deocamdată noi tragem semnale de alarmă şi spunem ceea ce vedem sau ceea ce ne transmit colegii noştri de partid, unii dintre ei fiind dascăli. Dar lucrurile vor fi şi mai evidente după ce se vor relua cursurile.

Atunci vom înţelege cu adevărat haosul din domeniul educaţiei. Sper ca românii să realizeze cât de incompetenţi sunt guvernanţii şi să-i sancţioneze la vot, pe 27 septembrie”, a mai afirmat şeful tinerilor social-democraţi, deputatul Bogdan Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.