Faptul că traversăm o perioadă care ne pune la grea încercare toate resursele o știm cu toții, iar acest lucru este vizibil zi de zi, în numeroase articole sau postări de pe rețelele de socializare și nu numai.Probabil anul 2020 va fi unic în cărțile de istorie, iar dacă pe noi ar trebui să ne caracterizeze acum un cuvânt, acela ar fi UNITATE. Fiecare moment de cumpănă vine la pachet cu dorința de a găsi soluții și de a le pune în practică repede, eficient, pentru a veni în ajutorul comunității.

Cu aceste gânduri am pus în practică cel mai nou proiect al MAI: un centru de transfuzii de donare sânge și plasmă autoimună care va fi înființat în cadrul Spitalului Prof. Dr. Dimitrie Gerota.

Scopul nostru este să-i ajutăm pe cei aflați in suferință, iar pentru unii dintre pacienții grav bolnavi, plasma donată de persoanele care s-au vindecat de COVID-19 poate reprezenta șansa la viață. Acest centru va fi în coordonarea a doi medici care au trecut prin momente grele din cauza COVID-19, doamna dr. Alida MOISE și domnul dr. Dinu DRAGOMIR, care vor face tot ce le stă în putință să aibă rezultate dintre cele mai bune!Sunt încrezător că va fi de bun augur și că vom putea ajuta mulți oameni.Așa să ne ajute Dumnezeu!

Alida Moise a declarat că “vom intra în următoarele zile în posesia containerelor necesare desfășurării activității, care se vor amplasa în imediata vecinătate a spitalului, fără ca această activitate nouă pentru noi să interfere circuitelor funcționale ale spitalului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.