Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunţat duminică, 5 iulie 2020, că social democrații vor depune o moţiune de cenzură, care „100% va trece” de votul Parlamentului.

„Vom depune o moţiune de cenzură şi această moţiune de cenzură va trece. Avem 204 semnături până acum. Primul text a fost lucrat de Şerban Nicolae”, a precizat Marcel Ciolacu.

Acesta a mai susţinut că PSD va avea voturile suficiente să treacă această moţiune de cenzură.

„Vom avea voturile suficiente să treacă această moţiune. Marea majoritate a liderilor grupurilor politice doresc să treacă această moţiune”, a afirmat preşedintele interimar al PSD, care nu a avansat însă o dată certă la care va fi depusă moţiunea, ci doar a reamintit că a anunţat faptul că social-democraţii nu o vor depune în timpul stării de alertă. Vom prezenta şi un program economic pe termen scurt. Vom veni în faţa românilor şi vom prezenta şi un astfel de program. Şi nu doar în faţa românilor, ci şi în faţa preşedintelui României, deoarece preşedintele are atributul constituţional de a desemna primul ministru. Dorim să mergem cu o propunere de prim-ministru, susţinută de toate forţele politice care vor şi vota moţiunea de cenzură. Noi vom depune o moţiune de cenzură şi 100% această moţiune va trece”, a adăugat președintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.