Președintele PSD Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD Paul Stănescu și președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dîncu au efectuat miercuri, 16 septembrie 2020, o vizită în județul Dâmbovița. Aceștia au participat la o întâlnire cu candidații la funcțiile de primari și la o întâlnire cu producători locali de legume din Băleni, județul Dâmbovița. La evenimente au participat și vicepreședintele PSD Titus Corlățean, președintele PSD Dâmbovița Corneliu Ștefan și primarul municipiului Târgoviște Cristian Stan.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri la Târgovişte că românii din diaspora nu vor putea să voteze la alegerile parlamentare în ţările în care locuiesc, fiindcă statele respective nu permit României să amenajeze secţii.

„Marea problemă la alegerile parlamentare este cu totul alta. Toate statele europene ne-au transmis că nu vor fi acord ca pe teritoriul ţărilor lor să fie deschise secţii de vot. Cu alte cuvinte, toată diaspora nu va avea posibilitatea să voteze. Cred că e un semn de întrebare major şi ar trebui o discuţie serioasă în Parlament cu toţi liderii politici, să vedem ce este de făcut”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Vasile Dîncu a declarat că organizația PSD Dâmbovița se poate clasa pe primele trei-patru locuri ca performanță electorală.

„Studiile noastre arată că într-adevăr speranța exprimată de domnul Corneliu Ștefan aici nu este una deșartă. PSD-ul va fi cu județul Dâmbovița printre primele trei-patru județe din România ca performanță. Primarul municipiului are o distanță foarte mare față de competitori. La C.J. se poate să câștige. Eu cred că începe o eră nouă pentru județ și pentru politica din județul Dâmbovița” a precizat Vasile Dîncu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.