Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?!

Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?!

Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți!

PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eșuat pentru ca legile votate de Parlament și promulgate de președintele Iohannis să fie puse în practică.

Iar PNL și Guvernul lor de cinici trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poți să dublezi cu 20%. Românii trebuie să știe că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoți și incompetenți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.