Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste! Însă copiii VOR SĂ FACĂ ȘCOALĂ! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți!

Ce vină are, Orban, un copil din Târgoviște?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistrița?! Sau din toate municipiile reședință de județ conduse de administrații PSD?! De ce nu le-ați dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Acești copii nu au dreptul la școală?! Ei nu au dreptul la condiții decente?!

Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncați din bugetul țării pentru mercatoul vostru nesimțit despre care ipocritul de la Cotroceni și cu cel de la Guvern nu știu nimic! Primarii noștri au înțeles că sunteți total depășiți și incapabili să faceți ceva! Și au făcut tot ce trebuie, pentru că #școala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!

Astăzi este un nou început. Un altfel de început. Pe un drum al responsabilității și al curajului! Pe un drum la sfârșitul căruia fiecare va fi mai puternic! Și mai înțelept!

Sunt sigur că, în ciuda tuturor provocărilor, în ciuda tuturor lipsurilor, în ciuda haosului provocat de un guvern prea puțin preocupat de sistemul educațional, vom trece cu bine peste toate încercările.Împreună – elevi, părinți, profesori și autorități publice locale, vom reuși să trecem cu bine peste toate obstacolele! Mult succes în noul an școlar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.