Marcel Lepa, în vârstă de 47 de ani, era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie, atunci când a deschis focul asupra a doi agenţi de poliţie din Recaş. Acum este căutat pentru omor calificat.

Mobilizarea oamenilor legii este fără precedent. Întreg județul Timiș este împânzit de polițiști care îl caută pe cel care a ucis un coleg de-al lor aflat în misiune.

Sunt folosite: elicoperul MAI, o dronă performantă, dispozitive cu termoviziune și câini special antrenați. Oamenii legii l-au căutat pe suspect până târziu în noapte, iar căutările au fost reluate în această dimineață.

Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş- Severin au sosit în Timiş pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa.

Martorii povestesc că suspectul este rănit în umăr, după ce un alt agent a încercat să îl prindă.(digi24.ro)

Klaus Iohannisa transmis un mesaj de condoleanțe după ce un polițist din Timiș a fost ucis în misiune de un bărbat urmărit internațional pentru tâlhărie

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, își exprimă profundul regret pentru tragicul incident petrecut duminică, 2 iunie a.c., în județul Timiș, în urma căruia un polițist român, aflat la datorie, și-a pierdut viața din cauza unor răni prin împușcare.

Președintele Klaus Iohannis transmite condoleanțe familiei îndurerate și are deplină încredere că organele abilitate vor depune toate eforturile astfel încât făptuitorul să fie urgent prins și deferit justiției.

Președintele României este cu gândul alături de toți cei care își pun viața în pericol, în timpul misiunilor pe care le au de îndeplinit, pentru a fi în slujba cetățenilor României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.