Avem multe modele de administrații locale de succes, de comunități care în patru sau opt ani au cunoscut transformări majore în bine. După cum avem și exemple unde administrațiile locale au eșuat lamentabil în a garanta până și accesul cetățenilor la utilitățile de bază.

De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare și alegeți-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți! Chiar dacă sunt condiții speciale din cauza epidemiei de COVID-19, există norme sanitare stricte pentru ziua votului, astfel încât riscul infectării este redus la minimum.

Președintele Klaus Iohannis spune că nu sunt motive pentru a intra din nou în carantină, chiar dacă numărul cazurilor de coronavirus este în creștere. 

„Nu văd motive pentru un așa-numit lockdown, în care cetățenii sunt obligați să stea la domiciliu, dar vedem că numărul de infectări e în creștere”, a spus Iohannis într-o conferință de presă.

„Putem să stăpânim răspândirea epidemiei dacă respectăm regulile”, a adăugat Iohannis, făcând referirea la purtarea măștii, distanțarea fizică, evitarea aglomerațiilor și măsurile de igienă.

„Sunt reguli atât de simple”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.