În urmă cu aproape 2 ani, fostul prim-ministru PSD, Viorica Dăncilă, avea să recunoască în cadrul unei şedinţe de guvern că PSD a reuşit ”să reducă democraţia…”!

Un gest impresionant de sinceritate şi de recunoaştere a tuturor acţiunilor toxice pe care PSD le-a întreprins în perioada cât a guvernat România.Din păcate pentru România, anii petrecuţi cu PSD la guvernare nu ne-au adus nici dezvoltare, nici o creştere a calităţii vieţii, nici servicii publice mai bune şi nici o consolidare a sistemul democratic intern.

Neîncrederea majoră a oamenilor în politicieni, atât în cei de la nivel local, cât şi în aleşii din structurile centrale de la Bucureşti, este consecinţa atacurilor la fundamentele democratice ale statului român şi a programelor electorale mincinoase promovate de PSD, în special în anul 2016, atunci când oamenii au fost crunt înşelaţi.Moţiunea de cenzură pe care PSD a depus-o împotriva Guvernului Orban este expresia cea mai înaltă a temerilor pe care partidul socialist le are faţă de votul românilor.

Cu toţii tremură de frica electoratului pentru că ştiu că alegerile în două tururi vor mătura PSD în toată administraţia publică din România. Cum să-ţi fie frică de alegători, dacă tu ai guvernat bine? E o întrebare la care PSD nu poate să răspundă pentru următorii mulţi ani.Alegerea primarilor în două tururi, cu peste 50% din voinţa alegătorilor, este dorită de mai mult de 82% dintre cetăţenii români.

Nimeni nu mai vrea primari aleşi cu 15-20% din voturi, aşa cum s-a întâmplat în anul 2016! Oare de ce primarii liberali nu se tem de cea mai democratică formulă de alegere? De ce Ion Lungu de la Suceava, Emil Boc de la Cluj, Ilie Bolojan de la Oradea şi majoritatea primarilor PNL nu se tem să dea ochii cu oamenii din colectivităţile lor locale şi să-i întrebe dacă sunt mulţumiţi de munca lor din ultimii ani şi vor să continue să construiască alături de ei?

Pentru că întotdeauna la alegeri vine decontul, iar primarul harnic, consilierul vrednic sau preşedintele de consiliul judeţean care a trudit pentru comunitatea sa ştie că este iubit de oameni şi va mai fi ales cel puţin încă o dată, în vreme ce primarii PSD ştiu bine că nu au făcut mai nimic pentru comunităţile care i-au ales, iar oamenii îi vor sancţiona aspru, prin vot.Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!

Această zicală se potriveşte perfect PSD, care tot spune că a înţeles votul românilor din anul 2019, dar continuă să acţioneze împotriva intereselor cetăţenilor români. Cu un parlament cangrenat de metehnele PSD, care lasă elevii fără transport către şcoală, care blochează reparaţiile din sistemul judiciar şi care nu vrea ca alegerile să fie democratice, fiecare dintre noi ne convingem că alegerile anticipate sunt cea mai bună soluţie pentru România. Românii trebuie chemaţi la urne să decidă cel mai bun viitor pentru ei, pentru că puterea politică este la cetăţean, nu la politician.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.