31 de cazuri confirmate de coronavirus în România.
Este vorba de o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Dimitrie Gerota. Al doilea caz este un bărbat de 42 de ani din Iași, întors în țară din Veneția.

UN nou caz de infectie cu COVID-19.

ilanțul infecțiilor cu COVID-19 ajunge la 29. Este vorba de o femeie din București, în vârstă de 47 de ani.

Până în prezent au fost lucrate 1179 de teste. Dintre acestea 1150 sunt negative și 29 sunt pozitive

Noul coronavirus se transmite la o distanţă de 4,5 metri de persoana infectată, supravieţuieşte cel puţin 30 de minute în aer după ce „sursa” infecţiei nu mai este prezentă şi rezistă circa patru zile pe diferite suprafeţe

3 noi cazuri de coronavirus confirmate în București. Bilanțul infecțiilor cu COVID-19 ajunge la 28.

Cei trei se aflau în carantină la Arad, pentru că veneau din zone cu multe cazuri de coronavirus.

Guvernul s-a reunit într-o ședință de urgență. Cabinetul interimar Orban discută mai multe măsuri pe care intenționează să le ia pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Pentru că numărul persoanelor infectate a trecut de 25, România trece în al doilea scenariu de răspuns la coronavirus. 

„Anchetele epidemiologice vor fi mai extinse, fiindcă fiecare din aceste cazuri au contacți. Ne așteptăm la secții separate din spital care vor fi pentru coronavirus, ne așteptăm la limitarea unor intervenții chirurgicale care nu sunt absolut necesare, cele pentru niște boli cronice sau intervenții programate. Și ne așteptăm, efectiv, la un control la granița mai accentuat și pentru celelalte țări decât cele care sunt în acest moment în zona roșie sau zona galbenă”, a explicat secretarul de stat Nelu Tătaru.

COVID-19: INFORMATII LIVE

Numărul de morţi de coronavirus din Italia a crescut dramatic, marţi – 168 de persoane infectate au murit, aducând bilanţul la 631 de morţi, o creştere de 36% într-o singură zi, relatează The Guardian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.